Friday, 1 August 2014

Op zoek naar een leuk en gezellig hotel in Zeeland


We weten allemaal wel dat Zeeland een gezellige omgeving is om een dagje door te brengen, maar waarom niet een weekend spenderen in de provincie. Deze manier kan je zelf ontdekken wat de regio allemaal te bieden heeft. Indien dat je plan is voor een van de volgende weekends, laat me je dan wat meer vertellen over de 5 hotels die gelegen zijn in het hart van de provincie.Stellechalets 39

Deze vakantie huizen zijn gelegen aan een kampeer site in een van de dorpjes van Zeeland. Het ligt ongeveer een 20 minuten rijden van de kust, een vijf tal km van de bossen, en anderhalve km van het centrum van de stad. Je hebt hier keuze up een huis voor vier personen dat is uitgerust met een dubbel bed en een stapel bed, een woonkamer met TV, DVD,-speler en sterio.
Het is geweldig gelegen indien je houdt van wandelingen in de bossen, fietsen of vissen sinds het park is uitgerust met een visvijver.
Tijdens de zomermaanden opent het hotel ook zijn zwembad zodat je heerlijk kan afkoelen na een dagje sporten.

Hof Olmenstein

Dit hotel is gelegen aan de rand van de stad en heft gratis WiFi. Bovendien is elke kamer uitgerust met een keuken, badkamer (met bad en douche) en woonkamer.
En waarom probeer je niet een van de vele sporten die het hotel aanbied zoals paardrijden, fietsen en tafel tennis. Bovendien kan je ook gebruik manken van de barbecue die in de tuin van het hotel is gelegen.

Amadore Hotel Restaurant Jersey

Dit prachtige hotel is gelegen op de Groote markt van de stad. Dit maakt het zelfs meer makkelijk indien je naar de stad bent afgezakt om een weekendje te winkelen. Elke kamer komt met een flat screen TV en parking is gratis te verkrijgen dichtbij het hotel. Het hotel beschikt ook over een bar en restaurant waar je kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Hotel Terminus

Het hotel is vlak aan het centraal station van de stad gelegen. Dit maakt dat het hotel zeer makkelijk bereikbaar is met publiek transport, maar dit wil ook zeggen dat het hotel slechts op drie minuten wandelen van het centrum ligt. Het hotel beschikt over 24 kamers en vier vergadering kamers. Dit maakt dat het hotel ook uitstekend voor bedrijfs functies.

Van der Valk Hotel Goes

Dit 4-sterren hotel is het populairste hotel in de stad voor mensen die op zakenreis zijn maar ook voor mensen die gewoon een paar daagjes willen doorbrengen in de stad. Het hotel beschikt over ruime kamers en suites die elke modern zijn ingericht. Bovendien beschikt het hotel ook over een bar, lounge en restaurant. Zelfs de Belgische grens is maar een klein eindje rijden indien je een dagje wil doorbrengen in het Venetiƫ van het westen, Brugge.


Hier heb je het dan vijf top hotels in Goes die voor ieder want wils iets aan te beiden heeft. Het enige wat je nu nog te doen staat is een keuze maken uit deze hotels en genieten van je tijd in de stad.

No comments:

Post a Comment