Wednesday, 20 August 2014

Laat je eens verwennen

Of je nu zin hebt in Italiaans, Spaans, Chinees of Grieks. Deze stad heeft het allemaal. Niet alleen kan je restaurants terug vinden aan verschillende prijsklassen, je zal hier ook restaurants vinden die elke een eigen sfeer creĆ«ren. Sluit een gezellig dagje winkelen af met een knus diner met je vrienden of neem je partner uit voor een romantische maaltijd in een van de vele etablissementen die de stad te bieden heeft.  Ben je nog niet overtuigd van wat de stad te bieden heeft op culinair vlak, lees dan verder en ontdek de beste restaurants in de omgeving.

Restaurant Le Blue

Dit restaurant offert seizoensgebonden maaltijden aan uit een internationale keuken. Het restaurant is gericht naar een iets beter publiek met zijn luxueuze setting  maar is zeker een bezoekje waard wanneer je je partner eens wil trakteren op een mooi diner.

Restaurant AMUZ

Ben je op zoek naar iets goedkoper eten dan is dit de ideale plaats bij uitstek in de stad. Het restaurant biedt goedkope maaltijden aan zoals steak met patat, spaghetti of mosselen.

Stadhuis

Dit restaurant volgt het principe van een lunch restaurant wat wil zeggen dat het vrij vroeg op de avond sluit. Dit wil niet zeggen dat het geen goede plek is om te genieten van een lekkere Nederlandse of Belgische maaltijd. De prijzen van het restaurant zijn zeer schappelijk en zeker de moeite waard eens langs te gaan tijdens een dagje shoppen bijvoorbeeld.

Het elfde gebod

Ben je op zoek naar een restaurant dat je lokale gerechten aanbied, ga dan zeker eens langs bij het elfde gebod. Dit restaurant is gelegen langs de kade wat meteen een gezellige sfeer inzet. Iets wat je zeker moet proberen wanneer je een bezoekje brengt aan dit restaurant zijn de vis en zeevruchten gerechten.

De stadschuur

Met een nieuwe eigenaar is dit restaurant zelfs beter dan voorheen. Het is iets hoger geprijsd dan je gemiddelde restaurant maar het heeft een zeer goede selectie aan gerechten met vis en zeevruchten. En ookal is de prijs iets hoger dan gemiddeld het is zeker de moeite waard om hier eens langs te gaan.

Jan

Als je op zoek bent naar authentieke Nederlandse keuken ben je bij Jan aan het juiste adres. Wist je dat Jan de beste bitterballen van de stad verkoopt? Dit zorgt ervoor dat het altijd vrij druk is in het restaurant dus als je van plan bent om hier eens langs te gaan, bel je misschien eerst best voor een reservatie.

El Charro

Ben je op zoek naar een meer zuiderse maaltijd, ga dan zeker eens langs bij El Charro. Het restaurant serveert klassieke Mexicaanse gerechten en gegrilde barbecue. Zeker waard om te proberen zijn de ribbetjes. Niet alleen kan je hier vriendelijke service verwachten de prijs is hier ook zeer redelijk.

Hier heb je het dan een lijst met aangeraden restaurants hier in Goes. Als je nu nog steeds niet weet waar volgende keer te dineren weet ik het ook niet meet. Maar waar je ook gaat, laat het je zeker smaken.

No comments:

Post a Comment