Thursday, 28 August 2014

Zeelandhallen

In 1969 begonnen de bouwwerken voor deze hallen die in 1971 de deuren opende. Op deze dag had de slad plots 2 nieuwe hallen: Westerscheldehal en Oosterscheldehal. Naast deze hallen waren er ook nog ekele kleinze zaaltjes waar conferenties en bijeenkomsten georganizeerd konden worden. De hallen zelfs verwelkomde vele exposties en andere evenmenten zoals fuiven, tentoonstellingen en theater voorstellingen.
In 2005 werden de hallen in een volledig nieuw kleedje gestoken nadat de exploitant LibĂ©ma de hallen overkocht. De huidige hallen werden gerenoveerd en de bouw van een nieuwe hal begon. Deze hal, de Noorzeehal, opende zijn deuren uiteindelijk in 2007 waardoor het terrein vanaf toen uit buina 15.000 m² bestond.

Ondertussen zijn de hallen uitgerust met een beurs restaurant, een leisurecentrum, een Chinees wok restaurant, een bowlingcentrum met 12 bowlingbanen, een indoor kartbaan, een bioscoop en een fitnessruimte op twee verdiepingen. Bovendien worden er maandelijks evenementen zoals Indoor Motorsport, Snuffelmarkten, de Horeca Beurs, Contacta, de Technische Vakbeurs, Modelbouw showen en de Lente- Tuin en Woonbeurs in de hallen georganiseerd.

De hallen zijn direct langs de E356 gelegen waardoor ze makkelijk bereikbaar zijn met de wagen, bovendien zijn de hallen uitgerust met een zeer ruime parking. Indien je verkiest de hallen te bezoeken via publiek transport is dit ook mogelijk sinds de hallen slechts op een 15-tal minuten wandelen van het centraal station zijn gelegen. Indien je niet zo ver wil wandelen kun je eventueel een taxi nemen vanuit het station. Indien je naar de hallen komt voor een specifiek evenement, vergeet dan ook niet de website van het evenement of de hallen te bezoeken, sinds vele evenementen gratis busdiensten vanuit het station inleggen.
Laten we even een kijkje nemen wat de Zeelandhallen Goes dit jaar nog op het programma hebben staan.


Maandelijkse snuffelbeurzen

Naar traditie gewoonte zijn er ook tijdens de volgende maanden weer snuffelmarkten. Hier kun je lekker rondsnuffelen langs honderden kramen. Je kunt hier bijvoorbeeld op zoek naar spullen voor je verzamel collectie of boeken, platen en/of speelgoed. Kortom is een dagje op de snuffelmarkt een heus plezier voor de ganse familie.

Ride of the Roses

Op 7 september 2014 verzamelen zich weer honderden mensen om hun steentje bij te dragen aan KWF Kankerbestrijding tijdens Ride for the Roses. Het evenement dat dit jaar doorgaat voor de 100e editie bestaat een een fietstocht van 100 km. Maar als dit te lang zou zijn voor jou kun je ook deelnemen aan de korte tours van 25 of 50 km. Het evenement is na zo vele jaren een bekend begrip voor fietsliefhebbers. Niet alleen is het iets waarbij je je gezond houdt maar je steunt ook nog eens het goede doel. Elke deelnemer krijgt namelijk een roos aan de finish lijn die symbool staat voor een morgen voor iedereen. Dus kom en steun het goede doel op 7 september en steun daarbovenop het kankerfonds.

Recreavak

Recreavak is de beurs als het neerkomt op ontwerp, bouw, aanleg en inrichting voor vakantieparken, welness & health, attractieparken, horeca, etc. De beurs neemt elk jaar plaats na het hoogseizoen. Maar ondanks hun grote succes dit jaar hebben ze nu een 2e editie ingelast door zal doorgaan in oktober.

No comments:

Post a Comment