Privacybeleid

Dit Privacybeleid regelt de wijze waarop 'goesNL' verzamelt, gebruikt, onderhoudt en ontsluit informatie verzameld van gebruikers (elk, een "Gebruiker") van de http://goesnl.blogspot.com website ("Site"). Dit privacybeleid is van toepassing op de Site en alle producten en diensten aangeboden door GoesNL.


Persoonlijke identificatie-informatie 

Wij kunnen persoonlijke identificatie-informatie te verzamelen van gebruikers in een verscheidenheid van manieren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, wanneer gebruikers onze site bezoekt, registreren op de site, abonneren op de nieuwsbrief, en in samenhang met andere activiteiten, diensten, functies of middelen die we beschikbaar op onze site. Gebruikers kunnen, worden gevraagd voor zover van toepassing, naam, e-mailadres. We konden soms persoonlijke identificatie-informatie te verzamelen van gebruikers, indien zij deze informatie vrijwillig aan ons. Gebruikers kunnen altijd weigeren om persoonlijk identificatie-informatie verstrekken, behalve dat het hen belet om zich in bepaalde site gerelateerde activiteiten.


Niet-persoonlijke identificatie-informatie 

We kunnen niet-persoonlijke identificatie-informatie over gebruikers te verzamelen wanneer ze interageren met onze Site. Niet-persoonlijke identificatie-informatie kan de browser naam, uw internet snelheid, het type computer en technische informatie over Gebruikers middel van aansluiting op onze site, zoals het besturingssysteem en de Internet service providers gebruikt en andere soortgelijke informatie.


Hoe wij uw informatie te beschermen 

We passende verzamelen, opslaan en verwerken van praktijken en verschillende beveiligingsmaatregelen als bescherming tegen ongeoorloofde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging van uw persoonlijke gegevens, gebruikersnaam, wachtwoord, transactie-informatie en gegevens die zijn opgeslagen op onze Site te nemen. Gevoelige en private gegevensuitwisseling tussen de site en de gebruikers gebeurt via een SSL beveiligde communicatiekanaal en is versleuteld en beschermd met digitale handtekeningen, dus we hebben je goed gedekt.

No comments:

Post a Comment