Saturday, 26 July 2014

Een gezellig dagje winkelen

Welke vrouw of jonge meid houdt er nu niet van winkelen. Of het nu gewoon is om rond te kijken of met de bedoeling echt iets te komen.  Wel als je een tot deze groep behoord, zou ik je graag willen voorstellen aan dit winkelcentrum dat in Zeeland is gelegen.

Een winkel centrum dat open is van maandag tot en met zaterdag van 9 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s avonds. Er bestaat wel de kans dat wanneer het winkelcentrum op maandag bezoekt je voor vele gesloten deuren staat sinds niet alle winkels open zijn op maandag. Maar dat word dan weer goed gemaakt door wekelijkse koopavond die plaats vind op elke donderdag waardoor het winkelcentrum open is tot 9 uur ‘s avonds.
Het winkelcentrum beschikt over een wijde variëteit  aan merken zoals H&M, Mexx, The body Shop en Miss Etam Damesmode maar het beschikt ook over enkele boetieks, kappers zaken, dieren zaken, opticiens, juweliers, en zo verder.
Het winkelcentrum is niet alleen ideaal wanneer je lekker wil winkelen maar is ook perfect voor een hapje en drankje met vrienden of familie te delen.  Enkele van de cafés die je hier terug zal vinden zijn onder andere  Café Nationaal, Café Mid City en Kook-club de Bodeda om maar enkele namen te noemen.

Nu vraag je je misschien wel af waar dit geweldige winkelcentrum nu precies gelegen is? Well ik heb niet over Goes winkelcentrum. Want niet alleen trekt het winkelcentrum vele bezoekers aan van het dorp zelf, er zijn ook vele mensen die van over de grens komen voor een gezellig dagje winkelen.Het winkelcentrum is niet enkel makkelijk te bereiken met de wagen, maar ook met publiek vervoer raak je makkelijk tot aan het winkelcentrum. Best van al is dat de bus gewoon voor de deur van het winkelcentrum stopt. Voor meer informatie over het bus schema kan je gerust een bezoekje brengen aan de website van het openbaar vervoer in Nederland.Ben je nog steeds niet overtuigd dat dit winkelcentrum alles te beiden heeft wat je nodig hebt lees dan hier enkele opmerkingen die onze tevreden klanten te zeggen hadden na een dagje winkelen in het winkelcentrum:
  • -    Weer een succesvol dagje shoppen achter de rug en daarboven op heb ik ook nog eens een hoop geld bespaard door de super kortingen die vele winkels te bieden hadden.
  • -         Telkens ik dit winkelcentrum verlaat voel ik me weer een stuk gelukkiger. Niet alleen neem ik een hoop nieuwe spullen mee naar huis voor de ganse familie, het winkel centrum heeft ook een grote variatie op cafeetjes  waar ik tekens weer iets lekkers en nieuws ontdek.
  • -         Wanneer ik mijn vrouw naar dit winkelcentrum stuur ben ik zeker dat ze gelukkig thuis komt en bovendien lijken de prijzen altijd zeer goed mee te vallen.
Dus waar wacht je nog op? Plan nu je dag uit in het winkelcentrum van Goes en kom terug thuis met een ganse kleerkast vol met nieuwe spullen voor jezelf en de ganse familie.

1 comment:

  1. veel informatie over waar te gaan om te winkelen, het heel goed mogelijk dat ik zal gaan met familie en misschien wat vrienden op deze volgende vakantie.

    ReplyDelete